Poslať na mail

Kreatívne nápady, ktoré dajú Vášmu domovu šmrnc. Oživte si priestor okolo seba originálnymi doplnkami, ktoré Vás nič nestoja a prinášajú maximálny úžitok. 

Vidieť vo veciach ich potenciál nevie každý a tak sa nechajte inšpirovať pár kúskami, ktoré by sa možno hodili aj k Vám.

prepravk-apolicka

Polička na koreničky úplne bez námahy.

Polička na víno z prepravky na polievky. Držiaky na poličku môžete kúpiť v ktoromkoľvek obchode pre kutilov. Taktiež tam nájdete aj úchytné držiaky a prepravku si môžete zavesiť na stenu.

prepravka-kniznica

Tak ako sme neraz prezentovali jedinečnú krásu bieleho interiéru, tak aj teraz môžete videť výraz obyčajnej prepravky zo skladu v jednoduchom a čistom interiéri. Dokonalé.

prepravka-polica

Prepravky pôsobia extravagantne, no zároveň sú len doplnok produktu. Po tom ako splnili svoju funkciu pri preprave tovaru, našli svoje uplatnenie v interiéri. A to ako veľmi zaujímavý doplnok.

prepravka-doplnok

Prepravky vôbec nemusíte upravovať. No jemné prebrúsenie brusným papierom a následne nalakovanie, alebo namorenie dáva drevu nový život. Taktiež môžete na prepravku priskrútkovovať kolieska, ktoré zabezpečia jej funkčnosť. Kolieska taktiež kúpite v kutilskom obchode.  Ich cena sa pohybuje od 3 – 10 eur. Záleží od nosnosti.

prepravka-bylinky

Prepravky krásne zapadajú do vidieckého štýlu, kde pôsobia úplne harmonicky.

prepravka-policka

Lacná a jednoduchá varianta pre študentov. Mať jednoduchú a originálnu poličku a ak je niekto šikovný, tak aj úplne zadarmo. Väščina podnikov ich má niekoľko desiatok len tak pohodených v sklade. Takže platí: “Odvážnym šťastie praje.”.

prepravka-zahradny-nabytok

Najideálnejšie miesto pre prepravky je záhrada. Tam si využitie nájdu v každom ročnom období.

Foto: http://www.architectureartdesigns.com/30-splendid-ideas-how-to-reuse-vintage-crates/

Novinky, odborné rady a tipy o tom ako stavať!
Tieto články by vás mohli tiež zaujímať